21. nov. 2010

Back on track

Endelig! Den maskinelle karma er genoprettet. Overlockeren har fået justeret sin nålestang (whatever that means - den virker i hvert fald), og knaphuls nægteren er blevet opgraderet til en ny og stooooor model med sejt display og en million pyntesømme. Det var kærlighed ved første sting!

Det betyder at jeg endelig er blevet færdig med Kalles vinterjakke, som har været længe undervejs. Eller, helt færdig er den ikke alligevel, for knapperne skal lige flyttes lidt rundt. Den er blevet lidt for åben i halsen, og den yderste knap sidder helt ude i armhulen. Men den er godkendt af barnet, og vist frem for mågerne ved Immervad, der var det eneste publikum vi kunne opdrive på en grå søndag morgen i Århus.


13 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den fin, og sikke nogle skønne billeder af din søn.
  KH Gitte

  SvarSlet
 2. Meget fin jakke! Elsker den røde/blå kombi!

  SvarSlet
 3. Wow Cecilie. Superlækker. dine ting er bare så godt sat sammen :)

  SvarSlet
 4. Ja jeg er sørme også imponeret, hold da op, er det et "officelt" mønster du har brugt, som vi andre også kunne snuse til...

  SvarSlet
 5. Lækker jakke og lækkerlækker unge!

  SvarSlet
 6. Sikke en flot jakke på skøn dreng! Og ÅH hvor jeg dog savner Aarhus!!!!

  SvarSlet
 7. Rigtig mange tak allesammen:-)

  Lise: Det er med udgangspunkt i et mønster fra Elsebeth Gynthers "børnetøj du selv kan sy", men med en del improvisation undervejs. Som jo så ikke lykkedes helt, der er lige et issue med knapperne der skal løses, i hvert fald;-)

  SvarSlet
 8. Så blev jeg fast læser... Så lige billederne i gds-tråden på sb også!

  SvarSlet
 9. Velkommen Naja:-)
  (Og kom nu tilbage til Århus!)

  SvarSlet
 10. Wow hvor er du dygtig. Den er da for lækker. Den er en heldig lille unge du har...:-) Og hvor er det en skøn blog du har. Har ikke været forbi dig før, men bliver her.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 11. Taaaark Vibeke, og velkommen til:-)

  SvarSlet

Template by Pink + Lola