11. apr. 2011

Lynhurtig kjole # 2

En variation af denne lynhurtige kjole. Ærmerne er lavet om til flagermus ærmer som det hed i de gaaaaaamle dage da jeg var barn. Hedder det stadig det? Og så er den blevet lidt smallere i snittet, så der ikke er så meget stof at samle i taljen. Den er syet i noget blødt bomulds twill jeg har haft liggende i lang tid.


28 kommentarer:

 1. Wow, hvor er den flot! Har du stadig klippet den i ét stykke, eller har du syet ærmerne separat denne gang? Virkelig fin, den må prøves!

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fin. Meget enkel og super elegant.
  Jo, tror stadig det flagermusærmer;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare så fed...kan se du er ret slank...går den mon også til én som er ret glad for chokolade og kage?! : ) Kh fra Jo

  SvarSlet
 4. Suk hvor fin Cecilie. Jeg forsøgte mig lidt, men det lykkedes ikke rigtig. Jeg er tydeligvis lidt større end dig, så er næsten ude i at skulle have dobbelt længde for at få det bredt nok. I hvertfald hvis der skal ordentlige ærmer på. Og stoffet ville ikke som jeg ville når jeg syede i det.
  Måske skulle jeg prøve igen.

  Men hvor ser den dog smuk ud til dig!!!

  kh Anne

  SvarSlet
 5. Wow, hvor er den fed. Super lækker.

  SvarSlet
 6. Uh hvor er du læks :-) Super elegant kjole!

  SvarSlet
 7. Julia: Tak skal du have:-) Ja, den er bare klippet i et stykke!

  Ulla: Tak:-) Nå, godt det stadig hedder flagermusærmer, så er jeg ikke helt håbløst bagefter endnu;-)

  Jo: Altså nu er jeg jo også sådan en der godt kan lide chokolade og kage, så det vil jeg mene:-) Men hvad der klæder en kommer jo an på hvilken figur man har, og jeg har fundet ud af at denne facon er god til min figur. (Og i øvrigt har jeg selvfølgelig nøje valgt de billeder hvor jeg ser tyndest ud, haha)

  Anne: Taark:-) Øv at det ikke helt er lykkedes endnu.... Jeg kan nu ikke helt forstå at du næsten skal have dobbelt bredde? Selvom jeg jo ikke har set dig i virkeligheden;-) Jeg er en 38/40 og mit mønster kan godt være på et 140 cm bredt stykke. Du må da prøve igen! Ellers må vi lave en kjole workshop engang:-)

  Marie-Louise: Tak skal du have:-)

  Rikke: Iiiih altså, mange tak:-)

  SvarSlet
 8. Ja, det er faktisk lidt irriterende. Kjoleworkshop i Århus til sommer er da en fantastisk ide ;) hæhæ..


  Jo, kan sagtens være på 140, men så skal jeg bruge over 2 meter pga. længden vel? Det ville jo være smart hvis man kunne lægge både for og bag indenfor samme 140 cm. Men må ud efter noget nyt stof at forsøge mig med!! Kunne jo være perfekt her til sommer.

  SvarSlet
 9. Hvor bredt er dit mønster, på det bredeste sted? Er det mere end 70 cm? Hvis du folder dit 140 cm brede stof på midten, så får du 70 cm x 2. Kan dit mønster ikke ligge der? Så skal du jo bare have længden efter hvor lang du synes kjolen skal være.

  SvarSlet
 10. Hvor er den skøn Cecilie! Kunne man ved overdrevent fedteri (og måske en byttetjeneste) måske få dig til at tegne mønstret af? Den vil nemlig være perfekt til sommeren når jeg har genvundet min normale størrelse. :)

  SvarSlet
 11. Tak Maiken:-) Send mig en mail, så finder vi ud af noget;-) Makwerker@gmail.com

  SvarSlet
 12. Hmmm... altså nu er mit mønster skåret ved midt. Men ja, det er ret bredt. Også fordi jeg ikke lige havde en ordentlig t-shirt/kjole at tegne af efter. Må vist forsøge at begynde forfra med mønster måske. Suk...
  Men altså har rimeligt brede hofter, så det skal helst ikke være for smalt!

  SvarSlet
 13. Jeg er også fuldstændig forelsket i din flotte kjole, men jeg får det ikke til at blive pænt, når jeg forsøger mig med at lave mønster. Jeg kunne vel ikke også lokke mønsteret ud af dig? Evt for en æske chokolade ;-)
  Kh Judith

  SvarSlet
 14. Anne: Jeg sender dig lige en mail.

  Judith: Send mig en mail, så finder vi nok ud af noget;-)

  SvarSlet
 15. Du ser misundelsesværdigt godt ud i den kjole. Jeg får nærved præstationsangst, og tør ikke sy den. Kan jeg tillade mig at spørge efter link til stof?
  - Katharina

  SvarSlet
 16. Tusind tak for komplimenten Katharina:-)
  Stoffet købte jeg sidste vinter, så vidt jeg husker i Stof og Stil. Måske er det dette? http://www.stofogstil.dk/Katalog/Mode.aspx?group_id=4815&articleid=26963

  SvarSlet
 17. Fin kjole! Den må jeg lige huske til når jeg får tid til at sy igen snart. Har iøvrigt et mønster fra stof2000 liggende,der hedder noget med "flagermusærmer", så det udtryk bruges vist stadig ;)...

  SvarSlet
 18. Hvor er den flot!

  - Må altså også snart blive færdig med den kjole jeg er i gang med efter dit mønster, det er bare som om den sidder bedre på dig end på mig ;)

  SvarSlet
 19. Smuk med smukt på!!!!!
  Det der mønster ku jeg da også godt tænke mig at få nallerne i.... mod betaling naturligvis :)
  Dejlig påske til dig!
  Peace, T

  SvarSlet
 20. Ohhhappy og Christina: Tusind tak skal I have:-)

  Tina: Du skriver bare en mail, så finder vi ud af det;-)

  SvarSlet
 21. Hold nu bøtte den er feeeeed, og ihh hvor ser du fin ud i den, skal straks igang ved symaskinen. Tusind tak for indspirationen...

  SvarSlet
 22. Jeg er også meget interesseret i et mønster. Bruger også 38/40 og betaler selvfølgelig gerne for det!...

  SvarSlet
 23. Hej Malene, send en mail til mig på makwerker@gmail.com. Så kan vi nok finde ud af noget:-)

  SvarSlet
 24. Hej Cecilie.
  Super fin kjole du har lavet. Kan man mon lokke mønstret ud af dig?

  SvarSlet
 25. Hej Cecilie, Super fine kjoler - Jeg vil meget gerne købe mønstret, hvis muligt? Helene (Har ikke blog, men er flittig læser)

  SvarSlet
 26. Mettes Mad og Anonym: Skriv en mail på makwerker@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg har lige fundet din blog - og er dybt imponereret over alle dine flotte kreationer til dig selv. Jeg tillader mig lige at sende dig en mail :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Har svaret på din mail.

   Slet

Template by Pink + Lola