29. okt. 2011

Vinterkjole

En vinterlig videreudvikling af bryllupskjolen, med lange ærmer. Den er syet i jersey med uld, og er SÅ rar at have på. Også selv om jeg skal trække maven ret meget ind.


18 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :-) Må jeg spørge hvor du har stoffet fra?

  SvarSlet
 2. Ja den er da bare super fin;) Det er lige sådan en jeg mangler, jeg har i øjeblikket store problemer med at skrue mig højgravide krop ned i noget smart;)
  Har du selv lavet mønstret?

  SvarSlet
 3. hvor e det en fin kjole! er det dit eget mønster? kan du lokkes til at lave en DIY...?:-) min gravide mave ville elske den
  mvh Trine

  SvarSlet
 4. MUUUUMS hvor du bare kan det der med kjoler!
  Jeg synes stadig at jeg ser gravid ud ligemeget hvilken form for kjole jeg tager på :)
  kh

  SvarSlet
 5. SÅ sej kjole! Den bliver da et hit hele vinteren :-)

  SvarSlet
 6. Den er bare så flot. Har flere gange været inde og lurer på bryllupskjolen, mon du er villig til at sælge møsteret på den?
  God weekend.
  Kh

  SvarSlet
 7. den er eddermame pæn!

  SvarSlet
 8. Den ser super lækker ud! Det mønster vil jeg også rigtig gerne have fingrene i ;)

  SvarSlet
 9. Marie-Louise: Tak:-) Stoffet er købt i City Stoffer i Århus sidste vinter. Men jeg så faktisk lige noget tilsvarende i Stof &Stil forleden.

  Cat: Tak for det:-)Ja, mønsteret er hjemmelavet.

  Trine: Tak skal du have:-) Jeg er blevet spurgt om en DIY før, men synes det er lidt svært.... Det er jo et mønster der er tilpasset mig og mine mål, ikke noget der lige er klippet ud af den blå luft. Så jeg kan ikke lige gennemskue hvordan og hvorledes... men måske har jeg bare ikke forstået konceptet i DIY? :-)

  Binemor: Tak skal du have. Og er du klar over hvor meget jeg trækker maven ind på de her billeder? ;-)

  Mette: Taaark, det tror jeg nemlig også den gør:-)

  Lena og Sandie: Tak:-) Jeg har fået rigtig mange - som virkelig mange - forespørgsler på mønstre, og er meget, meget glad for interessen. Men det tager utrolig lang tid for mig at tegne dem af, klippe ud osv, og jeg har simpelthen ikke den tid i øjeblikket. Men jeg går og tænker over en måde at digitalisere dem på, så de kan sendes på mail, og så er det jo en hel anden sag:-) Skal nok sige til, når jeg kommer dertil.

  SvarSlet
 10. Ha ha, tak:-) Det hjælper jo altid med plateau og 10 cm hæl under;-)

  SvarSlet
 11. Aii, du har jo vores halskæde på :) Hvor ser du cool ud! Du er altså en haj til de kjoler!

  KH Mette

  SvarSlet
 12. Tak Mette:-) Jeg er bare så glad for halskæden, bruger den hele tiden:-)

  SvarSlet
 13. FÅÅÅÅRK, den er fed!!!

  kh
  Trine

  SvarSlet
 14. Ej, hvor er den bare fin. Ønsker mig også brændende en DIY på den, men forstår det kan være lidt svært mht størrelse osv. Kan du ikke lave en beskrivelse uden specifikke mål? Altså hvor du f.eks. skriver at forstykket skal måle ens omkreds om brystet + x antal cm. Eller måske bare en beskrivelse af, hvordan du laver "bølgerne" på siden!?:)

  SvarSlet
 15. Malene: Tak skal du have:-) Jeg lover lige at tænke over, hvordan jeg kan lave en DIY. Jeg vil gerne, jeg skal bare lige knække hvordan - og så have tiden til det også;-)

  SvarSlet
 16. Det lyder godt:) Jeg krydser fingre og holder øje:)

  SvarSlet

Template by Pink + Lola