12. maj 2013

Baby dims

Bløde bukser med sløjfe, og en bunke smække til savlemonsteret Ingrid.
Det er 3. forsøg på en nogenlunde vandtæt savlesmæk, hun har indtil videre savlet sig igennem lag af både flonel og fleece. De her er lavet med mellemlag af tisselagen(!), forhåbentlig må selv den mest hardcore savler give op her.
12 kommentarer:

 1. Ih så fine bukser og mon ikke de savlesmække holder;)

  SvarSlet
 2. Nøøøøj hvor er hun lækker <3
  Og fine ting også!
  Kh

  SvarSlet
 3. Åhr, en lækker lille sveske (med det yndigste navn). :)

  Og velklædt er hun absolut også. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken. Ja hun er en lækkermås:-)

   Slet
 4. Jeg kender også en lille monstersavler, hvis mor er desperat. Så fiffet er at sy med tisselagen imellem, Det må prøves. Hvor har du mønsteret fra? Det er mere så hullet til halsen ikke bliver for lille og barnet kvalt jo ;0).

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre virker det med tisselagen:-) Smækken bliver lidt stivere end med f.eks. flonel, men det fungerer ok. Mønsteret har jeg tegnet af fra en gammel Pipi savlesmæk. Jeg har dog slanket modellen lidt, da Pipi's var lidt for bred til min smag.

   Slet
 5. Åh har også det vildeste savlemonster herhjemme!!! For søren da. Godt tip med at gøre pippi'erne lidt smallere og så med tisselagen. De kommer så hurtigt til at ligne klovnekraver!!! Har du tre lag i alt så? og syer ret mod ret og vender? Håber det er ok jeg spørger, for bliver nødt til at høre med bukserne. Noget mønster?? For de er virkelig søde! Er også vild med sløjfedetaljen :)

  Kh Anne

  For søren hun er lækker hende ingrid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne:-)
   Ja lige præcis, klovnekraver! Der er 3 lag ja, så yderstoffet skal være en tynd bomuld. Man kan selvfølgelig også bare lave 2 lag, men jeg synes det er pænere når der ikke er en bagside. Ret mod ret, og så lader jeg et rimelig stort stykke stå åben midt på øverste kant, så den kan vendes.
   Bukserne er improvisation, så ikke noget officielt mønster:-)
   Og du spørger selvfølgelig bare!

   (Og ja, hun er sindssygt nuttet hende Ingrid:-))

   Slet
 6. Hvor er det hele bare utroligt fint!

  SvarSlet

Template by Pink + Lola