3. okt. 2013

Babykjole (og klump i halsen)

En lille kjole med vingeærmer til Ingrid. Mønsteret er lavet fra en gammel bluse, og de små vinger har jeg eksperimenteret mig lidt frem til. Den er blevet lidt for smal om blemåsen, så jeg skal lige have givet mønsteret lidt mere vidde.

På mandag er hun 9 måneder, og imorgen er min sidste dag på barsel. Far overtager de næste 2 måneder, og jeg skal tilbage på arbejde. Jeg kommer til at savne hende helt rædselsfuldt.

29 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den yndig og vingerne er blevet helt perfekte. Du er altså god til lige at fikse et mønster! (Og lidt irriterende for os andre der gerne vil gøre dig kunsten efter)

  Det er da helt vildt at hun allerede er 9 måneder. Tænk sig, jeg synes næsten lige hun var nyfødt. Det er altså også hårdt at opstarte efter barsel. Savnet bliver ikke mindre anden gang. Jeg krydser fingre for, at det kommer til at gå godt. Husk, at du trods alt starter lidt nemt, når du ikke også skal køre hende ind i pasning samtidigt med (og ikke at forglemme at starte med at aflevere to børn). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken:-)
   Ja det er vildt at hun allerede er 9 måneder, jeg synes også lige hun er blevet født...
   Heldigvis er det nemlig en blid opstart, uden indkørings og afleveringsstress, og det er rigtig dejligt. Men jeg synes faktisk det er lidt sværere at starte her anden gang, måske fordi vi ikke har besluttet om der skal flere børn til, så jeg har hele tiden i baghovedet at det måske var min sidste barsel, måske min sidste lille baby? Det gør mig lidt vemodig.

   Slet
 2. Den er meget fin den lille kjole og den lille pige :-)
  Det er okay herude på den anden side, jeg havde overhovedet ikke lyst til at starte på job igen, men det er faktisk meget rart. Så held og lykke.
  KH Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:-)
   Jeg tror sådan set også det bliver fint når først jeg kommer igang igen. Jeg glæder mig da f.eks. til at kunne få lov at drikke en hel kop varm kaffe i fred:-)

   Slet
 3. Hun er vel nok fin... Og det er blusen bestemt også :-)

  SvarSlet
 4. Gud, hvor er både hun og kjolen bedårende! Sådan én må jeg simpelthen også lave (altså kjolen, ikke baby ;-)). Kom forresten lige forbi og melder mig straks som fast læser og ta'r en rundtur :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Hvor er Ingrid sød og kjolen da blevet rigtig god. Pyha - det bliver garanteret hårdt at starte op igen, men mon ikke det hjælper at din mand har barsel, så jeres morgener ikke bliver lige så stressede som hvis I skulle aflevere Ingrid? Jeg håber det kommer til at gå godt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina:-)
   Jo det hjælper helt sikkert på det hele at far er derhjemme. Det giver da lidt mere ro på opstarten!

   Slet
 6. Fuldstændig bedårende - både baby og kjole :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er hun dog helt uimodståelig i den søde lille kjole! Jeg kan forestille mig, at hendes far ser frem til at bruge nogle måneder hjemme med hende. Alt held med din opstart på arbejdet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør han helt sikkert, ja:-) Det er ham der har insisteret på at holde barsel, jeg ville egentlig gerne have haft det hele selv;-)

   Slet
 8. Hun ser da svært glad ud for den kjole ;) Jeg kan godt forstå klumpen i halsen. Men jeg er sikker på at far kommer til at nyde de to måneder han kommer til at bruge med hans datter. Skype?? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer til at hygge sig så meget, de to. Det er jeg heldigvis ikke i tvivl om:-)

   Slet
 9. iiiihhh den er fin! Held og lykke med jobstart - også selvom du kommer til at savne den lille stump!

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare VILDT flot! Hatten af for det :) Og rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, god weekend til dig også:-)

   Slet
 11. Nårh hvor er hun sød, og jeg kan sagtens forstå du kommer til at savne hende!

  SvarSlet
 12. Av! Sådan nogle barsler går bare pr definition alt for hurigt :(

  Sikke en lækker kjole. Du er altså sej! Og hvor ligner hun dog sin storebror :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Mette. Ja, hun er en lille kopi af sin bror, det er rigtig hyggeligt:-) Og nogle gange også lidt mærkeligt, især når hun har Kalles gamle tøj på, så kan jeg blive helt forvirret;-)

   Slet
 13. Nåååååååååh...!! Sikke tiden går, hvor er hun sød. - Og lækker kjole, med fed detalje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja hun er forfærdeligt sød:-)

   Slet
 14. Kender du det med, at et billede har bidt sig fast - jeg kunne bare huske disse superfine ærmer, og har nu brugt en time på at finde frem til hvor det var jeg så dem - jeg må lære at gemme links til gamle blogposts, som jeg skal bruge :-) Nu må jeg heller i gang med at konstruere et mønster - superfin kjole du har lavet, og tak for en skøn blog - jeg kaster mig ud i noget nattøj hvis alt går som det skal :-)
  /Sabine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kender jeg godt;-) Bruger du ikke Pinterest?
   God fornøjelse med nattøjet:-)

   Slet
  2. Jo - men jeg tjekker altid blogs på bloglovin på mobilen, så der er det ikke muligt (tror jeg da ikke), at pin'ne hvilket så udfordrer min hukommelse til tider :-) --- mon ikke jeg nu ovenpå diverse børne-efterårssyge også snart kommer i gang med det nattøj :-)

   Slet

Template by Pink + Lola