24. nov. 2013

Skrappe trøjer

Kalle er blevet 5 år. Og når man er en 5 årig dreng, handler det hele om at være SKRAP! Ikke sej eller smart, og for guds skyld ikke sød. Men skrap. Superhelte, monstre, Star Wars, spøgelser og robotter er f.eks. meeeeeegi skrappe, og fylder pludselig alt i det lille liv. Også på ønskesedlen, der var ret langt fra kønsneutral og politisk korrekt i år.

Han mangler tøj, så jeg har været på jagt efter nogle skrappe trøjer til hans fødselsdag. Helst noget med print på, lød bestillingen. Han er en lille diva, hvad angår tøj, og går absolut ikke i hvad som helst. Det skal helst være så stramt som muligt, og så mørkt som muligt (!). Joggingbukser og glade farver er totalt faux pas, og sidste år var han sur næsten hele juleaften, fordi jeg havde forsøgt at overtale ham i en skjorte. Big mistake.

Men at finde trøjer med skrappe prints, der samtidig kan finde nåde for moderens sarte øjne, er altså ikke ret nemt. Så jeg måtte jo tage sagen i egen hånd, og lave mine egne skrappe trøjer. Planen var egentlig at sy dem selv, men nogen tog hele oktober måned og puttede den i en kasse med arbejde, og så var det pludselig november. Trøjerne er derfor købt – uden print – og så har jeg strøget en Dinosaur og en Stormtrooper (noget fra Star Wars, hvis pigemødrene skulle være i tvivl) i strygestof på. Skabelonerne er fundet på google, og photoshoppet lidt til formålet.

Og de er godkendt af både modekongen og hans mor. Succes!

6 kommentarer:

 1. Hold op , hvor er han sød...og sej. Fed ide med de bluser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nejnejnej - han er SKRAP:-) Men du har helt ret, han er både sød og sej - du må bare ikke sige det til ham;-)

   Slet
 2. Fed ide. Trooperen ville også hitte herhjemme

  SvarSlet
 3. Hihi hvor er han skrap ham den store dreng!!
  Og super god ide på den måde at lave trøjerne jeres egne! Sej mor

  SvarSlet

Template by Pink + Lola