5. jul. 2014

En ny kjole // 2

Så er kamera situationen blev løst, og næste udgave af NySommerkjole blevet foreviget.

Den er i princippet ligesom den første, det er jo er konceptet, bortset fra overdelen der er lavet i ét stykke, og altså ikke har påsatte ærmer. Ja og så er den jo blå! Det der med stærke farver er generelt lidt uden for min comfort zone, men denne her er jeg VILD med.

Jeg valgte at lave overdelen i ét stykke, da jeg bare så tit har problemer med de ærmer. Jeg ved ikke hvad det er med mine skuldre, men jeg har næsten altid svært ved at få ærmerne til at passe rigtigt, også på købe mønstre. Den her model klæder bare min overkrop bedre, synes jeg.

Jeg har også fjernet brystindsnittet, og tilrettet mønsteret så halsudskæringen ikke flaner, som den gjorde lidt på den første.

Og det der med ærmerne, det regner jeg med at Nanna med bloggen How to do fashion vil hjælpe mig med, til hendes Århus Workshop i oktober! Skal lige have raget de sidste penge sammen, så jeg kan melde mig til, men puha hvor vil jeg gerne. Hun er meget, meget dygtig, og sådan en workshop er en virkelig god investering. Så vi ses der, ikke?

8 kommentarer:

 1. Der er super fin og en dejlig blå farve...den klæder dig godt :-)

  SvarSlet
 2. Flot kjole og flot ser du ud.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 3. Skøn blå farve! Meget fancy! Du kan vinde en bikini hos mig. Måske det er noget?
  http://onkelanne.blogspot.dk/2014/06/vil-du-nyde-sommeren-i-en-ny-bikini.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anne:-) Uh, det lyder spændende med bikini, det må jeg se nærmere på.....

   Slet
 4. Fantastisk farve - så fin her til sommer. Det er en rigtig fin facon, kjolen har fået. Jeg er pt. ved at eksperimentere med noget lignende, men hvor underdelen er en nederdel istedet, så delene kan bruges hver for sig også. Kommer snart på bloggen sewbluedresse.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Mette. Og sjovt du nævner det, jeg er netop ved at sy 2 nederdele efter underdelens mønster;-) Men egentlig smart at lave det til 2 dele i samme stof, så det kan mixes med andet! Det kan godt være jeg lige hapser den idé;-)

   Slet

Template by Pink + Lola