16. okt. 2014

Mini bluser


Ingrid har fået nye bluser, syet efter Minikrea 20200 mønster. Et super nemt og fint mønster - som jeg kun har ændret en lille bitte smule på;-)
Det øverste af ærmet er gjort lidt smallere, så der ikke er så meget stof at samle i halsåbningen, og så har jeg givet kroppen lidt mere A-facon.

Det er altså ikke fordi at blusen fejler noget på forsiden, at hun hele tiden har ryggen til på billederne, hun er bare så hurtig! Det er virkelig svært at fange gode billeder for tiden, hun er bare hele tiden i bevægelse.

Bukserne er også hjemmesyede, og der kommer snart mere om dem. Det bliver dog ikke her på bloggen, men derimod hos Tv2 Fri, hvor jeg skal gæsteblogge i uge 47 og 48.
I forbindelse med programmet Klar, Parat, Sy! der havde premiere sidste torsdag, har Tv2 Fri bedt 4 fritidssyere (I får mig ikke til at sige krea bloggere – jeg kan altså ikke med det ord) om at gæsteblogge på hjemmesiden. Og jeg er en af de heldige! Jeg bidrager med hele 6 indlæg på de 2 uger, hvilket er ca. 6 indlæg mere end jeg plejer at lave på 2 uger, så jeg har travlt i produktionen!

I denne uge er det Westmose der gæsteblogger og I kan læse med lige her.

Så I forresten første afsnit af Klar, Parat, Sy! sidste torsdag? Jeg kunne ret godt lide det, og kunne også levende sætte mig ind i deltagernes kvaler og udfordringer, så jeg skal helt sikkert se med. Næste afsnit bliver sendt i aften kl. 20.40.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde bluser! Jeg har det på samme måde med hensyn til ordet "krea-bloggere". Jeg får sådan nogle virkelig kiksede billeder i hovedet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette! Dejligt at jeg ikke er den eneste med et anspændt forhold til det ord, turde næsten ikke sige det højt;-)

   Slet
 2. Hvor er de fine. Glæder mig til at læse dine indlæg på TV2 FRI

  SvarSlet
 3. Ej hvor er de bare vildt søde!! Tror vores kommende lillesøster gerne overtager garderoben hos jer engang ;)

  SvarSlet
 4. Haha, jeg skal nok tænke på jer hvis garderoben skal sendes videre;-)

  SvarSlet
 5. Fine enkle bluser du har fået syet til hende. :)

  SvarSlet

Template by Pink + Lola